طراحی قالب وردپرس بخش دو
آموزش طراحی قالب وردپرس بخش دو
یک قالب وردپرس به صورت اختیاری می تواند از یک فایل توابع استفاده کند، که در زیرشاخه قالب قرار دارد و به نام functions.php است.(قالب وردپرس بخش دو)
فایل های توابع
این فایل اساسا مانند افزونه عمل می کند و اگر در قالبی که استفاده می کنید حضور داشته باشد، در ابتدای وردپرس به طور خودکار بارگذاری می شود (هم برای صفحات مدیریتی و هم صفحات خارجی). استفاده های پیشنهادی برای این فایل:
- صف بندی استایل ها و اسکریپت های قالب
- فعال سازی ویژگی های قالب از قبیل سایدبارها، منوها، تصاویر بندانگشتی مطالب،سربرگ های سفارشی، پس زمینه های سفارشی و دیگر چیزها.
- تعریف توابع مورد استفاده در چندین فایل قالب.
- تنظیم گزینه های منو، ارائه گزینه های رنگ ها، استایل ها و سایر جنبه های قالب برای صاحبان سایت.
قالب وردپرس به طور پیش فرض شامل فایل functions.php است که بسیاری از این ویژگی ها را تعریف می کند، بنابراین ممکن است بخواهید از آن به عنوان یک نمونه استفاده کنید. از آنجا که functions.php اساسا به عنوان یک افزونه عمل می کند.
فایل های قالب
این فایل ها به زبان برنامه نویسی PHP که برای تولید صفحات درخواست شده توسط بازدیدکنندگان استفاده می شوند و به عنوان HTML نمایش داده می شوند. فایل های قالب از HTML، PHP و برچسب های قالب وردپرس ساخته شده اند.
بیایید نگاهی به فایل های مختلفی که می تواند به عنوان بخشی از یک قالب تعریف شود کنیم.
وردپرس اجازه می دهد قالب های جداگانه ای را برای جنبه های مختلف سایت خود تعریف کنید. با این وجود، لازم نیست تمام این فایلهای قالب مختلف را برای سایت خود به طور کامل به کار ببرید. قالب ها براساس سلسله مراتب قالب بر اساس قالب هایی که در یک موضوع خاص در دسترس هستند انتخاب شده و تولید می شوند.
به عنوان یک توسعه دهنده قالب، می توانید میزان سفارشی سازی را که می خواهید با استفاده از قالب ها انجام دهید را انتخاب کنید. به عنوان مثال، به عنوان یک مورد فوق العاده، می توانید تنها یک فایل قالب، به نام index.php را به عنوان قالب برای تمام صفحات تولید شده و نمایش داده شده توسط سایت استفاده کنید. استفاده معمول تر این است که فایل های مختلف قالب تولید نتایج مختلف را برای اجازه حداکثر سفارشی سازی می دهد.
آموزش طراحی قالب وردپرس بخش دو
لیست فایل های قالب
در آمموزش طراحی قالب وردپرس بخش دو لیستی از فایل های قالب توسط وردپرس شناخته شده است. البته قالب شما می تواند هر استایل، تصاویر یا فایل های دیگری را داشته باشد. فقط به خاطر داشته باشید که موارد ذیل دارای معنای خاصی برای وردپرس هستند.
style.css
استایل اصلی. این فایل باید در قالب شما وجود داشته باشد و باید شامل اطلاعاتی از قالب شما در سربرگ خود باشد.
rtl.css
استایل راست چین. این فایل به طور خودکار در قالب شما اضافه می شود اگر وب سایت شما راست به چپ باشد. این فایل می تواند توسط افزونه RTLer نیز تولید شود.
index.php
فایل اصلی قالب. اگر قالب شما فایل های خود را تولید کند، فایل index.php باید در بین آنها باشد.
comments.php
دیدگاه قالب.
front-page.php
صفحه اول قالب.
home.php
صفحه خانه قالب که به صورت پیش فرض صفحه اصلی است. اگر از صفحه اول استاتیک استفاده می کنید این قالب برای صفحه ای با آخرین مطالب است.
single.php
صفحه مطالب تکی قالب. هنگامی استفاده می شود که مطلب تکی نمایش داده شود. برای این و دیگر پرس و جوهای قالب، اگر پرس و جوی قالب در حال حاضر وجود نداشته باشد، از index.php استفاده می شود.
single-{post-type}.php
این فایل مطلب تکی هنگامی استفاده می شود که یک مطلب تکی از نوع مطالب سفارشی درخواست می شود. برای مثال، single-book.php برای نمایش مطالب تکی از نوع مطالب سفارشی به نام “book” استفاده می شود. اگر فایل نوع مطالب سفارشی وجود نداشته باشد، از صفحه index.php استفاده می شود.
page.php
صفحه تکی قالب. هنگامی این صفحه درخواست می شود که یک صفحه تکی بالا بیاید.
category.php
صفحه دسته بندی قالب. زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که یک دسته بندی درخواست شود.
tag.php
صفحه برچسب قالب. زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که یک دسته برچسب درخواست شود.
taxonomy.php
صفحه واژه قالب. زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که یک واژه در یک دسته بندی سفارشی درخواست شود.
author.php
فایل نویسنده قالب. هنگامی مورد استفاده قرار می گیرد که صفحه یک نویسنده درخواست شود.
date.php
صفحه تاریخ / زمان قالب. زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که یک تاریخ یا زمان درخواست شود. سال، ماه، روز، ساعت، دقیقه، ثانیه.
archive.php
صفحه آرشیو قالب. هنگامی استفاده می شود که یک دسته بندی، نویسنده یا تاریخ درخواست شود. توجه داشته باشید که این فایل توسط category.php، author.php و date.php برای انواع درخواست مربوطه مورد استفاده قرار می گیرد.
search.php
فایل نتایج جستجو قالب. زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که یک جستجو انجام شود.
attachment.php
فایل ضمیمه قالب. زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که یک پیوست تکی را مشاهده کنید.
image.php
فایل پیوست تصویر قالب. هنگامی مورد استفاده قرار می گیرد که یک پیوست تصویر تکی را مشاهده کنید. اگر وجود نداشته باشد، attachment.php استفاده می شود.
۴۰۴.php
فایل ۴۰۴ Not Found قالب. زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که وردپرس نتواند صفحه یا مطلبی که مطابق با درخواست داده شده است را پیدا کند.
این فایل ها با توجه به وردپرس معنی خاصی دارند زیرا آنها به عنوان جایگزینی برای index.php، در صورت موجود بودن، بر اساس سلسله مراتب قالب و زمانی که برچسب مربوطه محرمانه درست می شود، استفاده می شوند. برای مثال، اگر تنها یک پست تکی نمایش داده شود، تابعis_single()، true را بر می گرداند و اگر یک فایل single.php در قالب وجود داشته باشد، این قالب برای تولید صفحه استفاده می شود.
مطالب مشابه
قوانین ارسال دیدگاه در وردپرس سیتی
- ارسال دیدگاه نامرتبط با هر پست مجاز نیست.
- هرگونه فعالیت تبلیغاتی در بخش دیدگاهها ممنوع است.
- چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
- هرگونه بیاحترامی به کاربران، مدیران یا اشخصا حقیقی و حقوقی دیگر ممنوع است.
- زبان اصلی وردپرس سیتی فارسی است؛ لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان فارسی استفاده کنید.
- چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
سلام آموزش تون عالی بود ممنونم
کاش جزئیات فایل فانکشن رو هم توضیح بدید.
کاشکی در یک قسمت بطور خلاصه جمع بندی میکردین
آموزش خیلی خوبی بود
محتوای سایت کاملا کاربردی و مفید است امیدوارم در کارتون موفق باشید..
سپاس از وبسایت خیلی خوب و مفیدتون
سپاس از اطلاعات مفیدی که در اختیار ما قراردادید
آموزش مفیدی …از این آموزش ها بیشتر در سایت قراردهید.
موضوعات بسیار کاربردی و ریشه ای رو در سایتتون مطرح میکنید